divendres, 8 de juliol del 2022

Plusos per nocturnitat i festius.

 Plusos de nocturnitat

La Secció Sindical de CCOO a la Fundació Pere Tarrés hem reclamat a l’Entitat el plus de nocturnitat per a tots els treballadors/es contractats que desenvolupin part del seu servei en aquesta franja horària.


Tot i que de moment el conveni col·lectiu del Lleure Educatiu i Sociocultural no contempla cap plus en aquest sentit, hem trobat una escletxa legal que permetria negociar una compensació d’aquelles hores considerades nocturnes (A partir de les 22h).  Aquesta compensació afectaria a treballadors/es de sociocultural, sales nocturnes i cases de colònies i albergs. 


Festius cases de colònies.

La necessitat d’una regulació de les jornades laborals d’Albergs i Cases de Colònies, ha portat CCOO a demanar a la Fundació Pere Tarrés que revisi el seu sistema de compensació per dies treballats en festiu.  

Seguir-ho fent com ho fa l’Entitat significa aplicar de manera errònia dies del calendari laboral a costa del treballador. La jornada laboral en cap cas pot servir per compensar dies festius treballats.


Ara la pilota està a la teulada de l’entitat que tot i reconèixer la possibilitat legal continua valorant i estudiant l'afectació de la mesura. Us anirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENS MUDEM!!!

Continua informada del que passa cada dia a la teva feina https://ccoo.app/fundacio-pere-tarres/ T'ESPEREM!!!!