dilluns, 30 de maig del 2022

Balanç anual de la Secció Sindical de la Fundació Pere Tarrés.

 D'acord amb els Estatus de la nostra Federació, aprovats en en el seu 12é Congrès, l'Executiva de la Secció Sindical de la Fundació Pere Tarrés, va convocar al conjunt de la seva afiliació a debatre el balanç de la nostre actuació sindical, propostes i objectius de cara al curs vinent.

La presentació del Balanç anual va correr a càrrec de la nostre Secretària General, Cristina Broto Marco, que va fer un repàs a l'actuació dels i les delegats/ades de la Secció Sindical en els 3 Comitès de la Fundació on Comissions Obreres té presència(Numància, Santaló i recentment Tarragona). 

L'exposició i balanç del treball realitzat en el curs passat,es va fer  en relació amb el context específic de relacions laborals, on la Secció Sindical desenvolupa la seva tasca sindical. Un àmbit el del Lleure, marcat per un alt grau de precarietat i una Patronal rocallosa que amaga la seva actuació purament capitalista sota una façana social.

El Balanç feia un repàs de l'actuació en els diferents àmbits on té negoci la Pere Tarrés(menjadors, Bressol, acció social etc..)així com la participació en les diferents taules negociadores. Les mobilitzacions on vam participar, tant de la Federació d'Educació, com de la CONC. El compliment i seguiment del Pla d'Afiliació i el control d'hores sindicals(preceptius per Estatuts). 

Finalment es va aprovar de manera majoritària la proposta de Pla d'Actuació per curs vinent que inclou les línies mestres d'actuació de la nostre Secció Sindical, per seguir enfortint les nostres estructures organitzatives i continuar representant de la manera més potent i eficaç a les nostres companyes de feina.

Creiem que gràcies a aquest exercici de trasparéncia i participació enfortim la nostra unitat interna, assegurem la màxima participació del conjunt de l'afiliació i promovem els valors de democràcia obrera assembleària i de base que són la senyal d'identitat de CCOO. 

Lluita, organitza't!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENS MUDEM!!!

Continua informada del que passa cada dia a la teva feina https://ccoo.app/fundacio-pere-tarres/ T'ESPEREM!!!!