divendres, 8 d’abril del 2022

No ha estat una vegada sinó dues!USOC i UGT ens tornen a robar les eleccions!

 Aquest passat Març es van celebrar eleccions sindicals pel Comitè d'Empresa de Tarragona. S'hi van presentar 3 candidatures:CCOO,UGT I USOC a un Comitè de ........ Els resultats van donar com a guanyadora a la candidatura de Comissions Obreres que va treure .......delegades, seguida d'UGT amb ......i la USOC amb...... 

El lògic en aquest cas hagués estat respectar la voluntat majoritària de les treballadores  i deixar que sigui la llista més votada la que pugui conformar la Presidència  i decidir sobre els altres càrrecs i organització general del Comitè per poder començar a fer feina. No és el que ha succeït doncs la UGT i la USOC han decidit robar les eleccions a la candidatura més votada i formar elles el Comitè deixant de banda a Comissions Obreres.

No han importat les diferents propostes que els hi puguem haver fet arribar de rotar en el càrrec de manera temporal o bé repartir-nos les responsabilitats, la resposta ha estat la mateixa que en el Comitè de Numància, ignorar els resultats de les eleccions i conformar un Comitè amb la Presidència per a la USOC i deixant fora Comissions Obreres. Per tant no ha estat una vegada ja sinó dues les que ha passat al mateix. 

Es evident doncs l'estrategia que hi ha al darrere d'aquesta acció:marginar la línia sindical de Comissions Obreres a la Fundacó Pere Tarrés, sumant els esforços d'USOC i UGT per aconseguir-ho. 

Aquesta actitud obstruccionista i que busca oferir una garantia de moderació a l'Empresa, no ens farà desviar del nostre rumb.  Com hem fet tots aquests anys amb un sentit constructiu, dialogant i ferm, seguirem utilitzant tots els espais, ja sigui des del Comitè o des de la nostra Secció Sindical, per fer sentir la nostra veu i portar a terme les nostres propostes de millora de les condicions laborals de les nostres companyes de treball.

Per un sindicalisme de classe i combatiu a la Fundació Pere Tarrés!

Afilia't, organitzat a les Comissions Obreres!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENS MUDEM!!!

Continua informada del que passa cada dia a la teva feina https://ccoo.app/fundacio-pere-tarres/ T'ESPEREM!!!!