dijous, 27 de gener del 2022

Conveni del lleure: 2022 s'iniciarà congelat!

Dilluns vam tenir comissió negociadora del 4rt Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural. En línea amb el que us venim explicant, aquesta reunió ha estat, quasi amb tota seguretat, el darrer intent de desbloqueig de la matèria salarial per aquest any 2022.

Com ja sabeu els treballadors/es de la Fundació Pere Tarrés tenim una millora  a compte de conveni de l'1,5%, però que és una millora d'empresa i que no està reflectida a les taules salarials del conveni, i aquestes són les que marquen el mínim per tots i totes les treballadores sota aquest conveni.

L'última proposta sobre la taula sumava un acumulat d'un 7,5% fins el 2024. Amb el compromís afegit de seure'ns a revisar a l'alça, els increments dels anys 2023 i 2024 en funció de l'evolució del sector. A més d'aquests increments salarials transversals, teníem categories professionals amb augments salarials addicionals de fins a un 8% (informador/a), un 7% igualació de tècnic grup B a grup A,  un 4% a tallerista, i pujada en  la categoria d'animació sociocultural, millora en el plus de disponibilitat, i de cuina.

Lamentem que ara per ara aquest recorregut no ha estat possible, deixant-nos en una posició de llibre en blanc, i començament des de zero. Decaient tots els avenços aconseguits i sense haver pogut començar a parlar de millores socials. 

CCOO considerem que són els treballadors i treballadores els que a través d'una consulta han de validar un acord que permetria sortir de la lògica de congelació salarial o si pel contrari consideràvem que no era suficient i no acceptaven aquests increments. UGT i USOC en un gest sorprenent d'irresponsabilitat han marcat línies vermelles posant en perill els increments pels 3 anys vinents.


Llegeix aquí el comunicat del lleure: https://educaccio.cat/2022/lleure/2022-siniciara-congelat/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENS MUDEM!!!

Continua informada del que passa cada dia a la teva feina https://ccoo.app/fundacio-pere-tarres/ T'ESPEREM!!!!